Veerkracht

De V staat voor Veerkracht

Ki-zeN wil graag het platform bieden om jouw Veerkracht te activeren en daarmee ook een veerkrachtige, duurzame samenleving te creëren. We kennen allemaal wel: ‘vrede op aarde begint bij jezelf’. Zo zal een duurzame wereld beginnen bij een veerkrachtig mens dat de juiste keuzes maakt voor zichzelf en zijn/haar geliefden. De bereidheid om het zelfonderzoek aan te gaan, zal absoluut bijdragen aan heldere keuzes en innerlijke vrede. Dat is een waardevolle bijdrage aan je eigen veerkracht. Die veerkracht in het leven staat garant voor een gezonder leven, betere relaties en daarmee een duurzame samenleving.

De D van Duurzaam
Duurzaam is bestemd om te duren, voor de lange duur. Zoals bijvoorbeeld duurzame vrede, duurzame herinnering, duurzaam gebruik. En d
uurzaamheid is de eigenschap van lang goed te blijven of te blijven bestaan, is het streven om verstandig met energiebronnen en het milieu om te gaan. Een veerkrachtig mens komt tot wezenlijke keuzes, jouw bijdrage aan je eigen veerkrachtige leven zal zich uiten in jouw bijdragen aan een duurzaam werelds leven.