gevorderden Ki-zeN

De gevorderden training biedt de mogelijkheid om je Ki-zeN-vaardigheid te onderhouden en verder te ontwikkelen. Daarnaast heeft regelmatige Ki-zeN beoefening een positieve werking op de kwaliteit van je leven.

Naast za-zen, kinhin, ki-oefeningen, hartsutra, de  theeceremonie en een Ki-zeN-inleiding is er gelegenheid voor een kort persoonlijk onderhoud en/of koan-studie. In elk gevorderd traject staat een thema centraal, waarover in de lessen een korte inleiding wordt gegeven. Het thema voor de komende periode is nog niet gekozen. 
Eerdere thema’s waren onder andere: energie, de open mind, keuzes maken, zen en het brein van het konijn, geluk, adem, de tien plaatjes van de os, emoties, succes.

Wekelijks op maandagavond gedurende een periode van 6 twee-wekelijkse lessen (najaar 2017): klik hier
Instromen in de gevorderdengroep is mogelijk, neem even contact op
klik hier

Gevorderd Compact is vanaf nu mogelijk!

In de vorm van 3 themadagen per jaar wordt het mogelijk je beginnersvaardigheden verder te ontwikkelen en uit te breiden. De gevorderden compactdagen zijn er voor Ki-zeNners, die een beginnerscompact volgden én voor degenen die het 10 weken (vanaf seizoen herfst 2015: 6 weken) beginnerstraject hebben afgerond en nu kiezen voor een compacttraject.  

Raadpleeg de agenda voor data, tijden, kosten en inschrijven. klik hier

      Voel je welkom om (compact) door te gaan, doe mee!